〜和食の代表〜寿司と天ぷらのレシピ【日本語・英語対応】Representative Japanese cuisine【Japanese and English】

330,000円(税30,000円)

DETAIL

和食の代表ともいえる寿司と天ぷらのプロ直伝のレシピ集です。

寿司は、新鮮な魚介類やお酢飯を組み合わせ、繊細な技術で握られる日本を代表する料理です。このレシピ集では、プロの技を自宅で再現するための秘訣がたっぷりと詰まっています。

一方、天ぷらはサクサクの衣と、中にぎっしりと詰まった具材が絶妙にマッチした料理です。このレシピ本では、サクサクの衣の作り方や、様々なコツとプロの技術が簡単に身に付けられるよう解説されています。

Professional recipes for sushi and tempura, two representative Japanese dishes.

Sushi is a representative Japanese dish that combines fresh seafood and vinegared rice and is made with delicate techniques. This recipe book is full of secrets to help you recreate professional techniques at home.

Tempura, on the other hand, is a dish that exquisitely matches a crispy batter with ingredients densely packed inside. This recipe book explains how to make a crispy batter, as well as various tips and techniques so that you can easily master professional techniques.

CALENDAR カレンダー

2025年7月
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

ショッピングガイド

SHIPPING 配送・送料について

クロネコヤマト

RETURN 返品について

不良品
商品到着後速やかにご連絡ください。商品に欠陥がある場合を除き、返品には応じかねますのでご了承ください。
返品期限
商品到着後7日以内とさせていただきます。
返品送料
お客様都合による返品につきましてはお客様のご負担とさせていただきます。不良品に該当する場合は当方で負担いたします。

PAYMENT お支払いについて

ダウンロード
クレジット