DETAIL
和食の代表ともいえる寿司と天ぷらのプロ直伝のレシピ集です。
寿司は、新鮮な魚介類やお酢飯を組み合わせ、繊細な技術で握られる日本を代表する料理です。このレシピ集では、プロの技を自宅で再現するための秘訣がたっぷりと詰まっています。
一方、天ぷらはサクサクの衣と、中にぎっしりと詰まった具材が絶妙にマッチした料理です。このレシピ本では、サクサクの衣の作り方や、様々なコツとプロの技術が簡単に身に付けられるよう解説されています。
Professional recipes for sushi and tempura, two representative Japanese dishes.
Sushi is a representative Japanese dish that combines fresh seafood and vinegared rice and is made with delicate techniques. This recipe book is full of secrets to help you recreate professional techniques at home.
Tempura, on the other hand, is a dish that exquisitely matches a crispy batter with ingredients densely packed inside. This recipe book explains how to make a crispy batter, as well as various tips and techniques so that you can easily master professional techniques.